JAKOŚĆ MATERIAŁU: OKEDIT: OKBardzo, bardzo dobry.
SYNC:Technikalia prawie idealne, GAP tylko o 3ms late (niezauważalne dla człowieka). Przesuń na +0.430. Co do sync-chartu mam tylko jedno zastrzeżenie: na co są te przyspieszenia w menz 28, 47 i 51? Wydają mi się wybitnie sztuczne i nie na miejscu. Nic nie słyszę w muzyce, nie mogę za bardzo dociec co chciałaś przez nie osiągnąć. Te Lazy-style zatrzymania na końcu każdego holda są słodkie, zwłaszcza że nie rozwaliłaś przy tym kolorów strzałek.
GRAFIKA: 
Osoba, która zrobiła ten background powinna pracować jako grafik.
HEAVY: OKTestowanie takiego sima to jest sama przyjemność.
Początek bez zastrzeżeń. Zastanawiam się tylko czemu w menz 8 zrobiłaś handy a w 12 nie. W menz 12 wynika z tego dodatkowo jeden problem, a mianowicie, jeżeli ktoś skoczy na U+D mając lewą nogę na U a prawą na D to wpada w obrót na kolejnym streamie, możesz chcieć to poprawić.
Menz 13+ te crossovery tam są super. Potem dwa skoki na jednej nodze na pianino w tle, idealnie. To są właśnie przemyślane kroki, inni się powinni uczyć od Ciebie.
Menz 19, pseudohandy na L+R, takie coś chrzani panedisplay w ITG (pokazuje że są handy podczas gdy ich nie ma). Staraj się unikać.
Menz 25-26 idealne odwzorowania, idealnie użyty tripletap. Bardzo przyjemne.
Menz 29+, wa-wa-wait. Że CO tam jest? Hold L, hold R, handhold U? Umm... cała ta sekcja to jakiś bałagan, na dodatek potem masz jeszcze pseudohandoholdoskok (:D) na D+R. Nie robi się czegoś takiego, zwłaszcza że w menz 33+ zrobiłaś tę samą sekcję idealnie tak jak powinna być.
Te handy w menz 31 takie też... umm... działać to działa, są gorsze rzeczy w ITG, ale na oko nie wydają mi się bardzo przyjemne. Zdecyduj sama.
Menz 37+, yay, streamy czterech strzałek (rzadkość), i nawet pasują. Fun. To samo przydałoby się w menz 42+ zamiast jałowego byle-czego na 1/8.
Haha @ crossver na 1/16 w 44, gracze Cię za to znienawidzą

(ale jest poprawne).
Znalazłem jeden błąd w odwzorowaniu, a już myślałem że mi się nie uda

. Menz 50, sam początek, przysłuchaj się, tam w też powinny być galopy na 1/16 strzałkach jak wcześniej.
O, jest i drugi, ale to odwzorowanie było bardzo trudne, także się nie przejmuj (na screenie tylko RDRD, kroki ułóż wedle uznania);
http://img12.imageshack.us/img12/459/screen00375.jpgA menz 56 Ci wyszło idealnie.
Menz 58+,

Menz 61, czerwona 110,34 na żółtą 110,22.
Menz 63, obrót celowo? Nie jest zły, trochę za szybki imo. O pseudohandoholdojumpach już pisałem.
Menz 66, beat spada, zmiana instrumentu, wyluzowanie kroków, cudownie. Uczcie się ludzie z tego sima jak się podkłada kroki na breakdowny!
Awesomeness, awesomeness. Ty się marnujesz nie robiąc plików na żadne większe contesty. Sim jest bardzo ciekawy do grania, wszystkie elementy wykonane na bardzo wysokim poziomie. Udało Ci się poprawnie zrobić masę trudnych odwzorowań, za co gratuluję.
STANDARD:Menz 16, ten skok na żółtą 29,23 jest trudny. Zamieniłbym po prostu sekwencję R,D,U+R na RRR.
Menz 17, staraj się nie robić takich przerw, jak nie ma ciszy w piosence.
Menz 20, doublestep LD UDRU.
Menz 23, jeden stream kończysz opóźnieniem (na żółtej) a całą resztę obok upraszczasz do samych niebieskich. Wszystkie mają to samo (:P) także się zdecyduj.
Menz 26, ten skok na końcu na U+D, mało kto zrozumie na co on jest. Za bardzo starasz się odwzorowywać niuanse jak na standard.
Menz 54-55, za dużo streamów 1/16, obierz jedną koncepcję (co do nich upraszczasz) i trzymaj się tego, nie chwytaj się tylu dźwięków na raz.
Menz 56-57, te skoki też będą niezrozumiałe dla skaczących. Ja bym zrobił po prostu dokładniejsze odwzorowanie na samych jackhammerach, albo jakiś hold...
Menz 61, czerwona na żółtą do góry, to samo co na heavy.
Trudny poziom ułożyłaś, mało kto go będzie skakał dla przyjemności. Na standardzie powinnaś się skupić bardziej na taneczności i na tym "żeby się fajnie skakało", a nie żeby każdy pisk miał swoją żółtą strzałkę. Gracze na tym poziomie nie będą w stanie zrozumieć takiej złożonej rytmiki. Ja wiem, że piosenka jest trudna, ale momentami Ci wychodziło bardzo dobrze :3.
LIGHT:Menz 9, brakuje czerwonej na 14,80.
Menz 48, skok na L+D, nie ma szans. To jest nie do rytmu

Light trochę bez pomysłu, jest parę momentów w stylu "aaa, co robić, co robić, ok, wstawię skoki!" (aira nabiłaś strasznie dużo). Czemu zawsze robisz takie trudne lighty? Przeciez czwórka to nijak to nie jest, ten chart mógłby być standardem. Naprawdę postaraj się następnym razem trochę bardziej wczuć się w noobka
CO DALEJ: Sim jest zarąbisty i po poprawkach idzie na główną.
PS. Zabierz tę piosenkę z mojej głowy, aaa.