|
| Autor |
Wiadomość |
|
Yukeshiro
| |
Temat: Re: Poszukuję szukam utworu piosenki simfile kroków , Napisane: 14 sty 2010, o 01:08
|
Piriri -> >klik< Here you go~ Co do tej piosenki, to czy to znowu nie jest edit od Yumemiru, o który było już pytanie w tym threadzie parę razy?~ Jeżeli nie, to nie mam pojęcia.

|
|
 |
|
Doli
| |
Temat: Re: Poszukuję szukam utworu piosenki simfile kroków , Napisane: 14 sty 2010, o 19:07
|
Yukeshiro napisał(a): Piriri -> >klik< Here you go~ Dziękuję .gif) Yukeshiro napisał(a): Co do tej piosenki, to czy to znowu nie jest edit od Yumemiru, o który było już pytanie w tym threadzie parę razy?~ Jeżeli nie, to nie mam pojęcia. Hmm, to chyba nie to, tamto nie miało żadnego filmiku z tego co pamiętam. Na razie jednak się zadowolę tym, co dostałem. Całkiem fajne to jest .gif)
|
|

|
|
 |
|
Lisek
| |
Temat: Re: Poszukuję szukam utworu piosenki simfile kroków , Napisane: 14 sty 2010, o 22:54
|
Doli napisał(a): Hmm, to chyba nie to, tamto nie miało żadnego filmiku z tego co pamiętam. Na razie jednak się zadowolę tym, co dostałem. Całkiem fajne to jest .gif) Jest prawdopodobieństwo, że jest to mój song, Die Now. Jest on nie wypuszczony.
|
|

|
|
 |
|
Poważny czuowiek
| |
Temat: Re: Poszukuję szukam utworu piosenki simfile kroków , Napisane: 17 lut 2010, o 00:09
|
Może mi ktoś linknąć "Jatta" ("Yatta"? w każdym razie to takie, co skakaliście na jednej nodze, naprzemiennie, z rękami w górze^^) i max300 (może kiedyś po no-life'uje jak bede miał czas  )
|
|

|
|
 |
|
Lisek
| |
Temat: Re: Poszukuję szukam utworu piosenki simfile kroków , Napisane: 17 lut 2010, o 00:47
|
|
|

|
|
 |
|
Poważny czuowiek
| |
Temat: Re: Poszukuję szukam utworu piosenki simfile kroków , Napisane: 17 lut 2010, o 01:03
|
|
Arigato Gozaimashita ^^
|
|

|
|
 |
|
Seiren
| |
Temat: Re: Poszukuję szukam utworu piosenki simfile kroków , Napisane: 24 mar 2010, o 21:12
|
|
Ma ktoś może działający link do Otaku's Dream 1st Anime Mix? ^^
|
|

|
|
 |
|
Billover
| |
Temat: Re: Poszukuję szukam utworu piosenki simfile kroków , Napisane: 25 mar 2010, o 20:41
|
Linki do Otaku Anime Mix'ów oraz innychciekawych plików możesz znaleźć bezpośrednio na ich stronie : http://www.otakusdream.com/ z menupo lewej wybierasz old OD mixes i rozwijasię lista anime mix'ów .gif) masz do wyboru kilka źródeł oraz pack z/bez video nie sprawdzałam wszystkich ale conajmniej jeden działa
_________________ TODAY is a TOMORROW you have been wondering about YESTERDAY ...
|
|

|
|
 |
|
Poważny czuowiek
| |
Temat: Re: Poszukuję szukam utworu piosenki simfile kroków , Napisane: 11 kwi 2010, o 17:35
|
|
tak póki pamiętam- byłbym wdzięczny, gdyby ktoś wrzucił linki do simów: 1)Chmurkowego do uczenia się crossoverów 2)"wyginam śmiało ciało" chmurka z rękoma (stare) 3)siakiś taki spokojny sim z baletnicami w tle (jeśli ktoś kojarzy) 4)kolejny dziwny utworek, kojarzący mi się z Redalice. Jedyna poszlaka, jest taka, że miał napis "Owen is she", czy jakoś tak, w bannerze i backgroundzie (to chyba nie był tytuł, ale nie wiem)
z góry dziękuję ^^
|
|

|
|
 |
|
Seiren
| |
Temat: Re: Poszukuję szukam utworu piosenki simfile kroków , Napisane: 11 kwi 2010, o 20:07
|
Poważny czuowiek napisał(a): tak póki pamiętam- byłbym wdzięczny, gdyby ktoś wrzucił linki do simów:
3)siakiś taki spokojny sim z baletnicami w tle (jeśli ktoś kojarzy) Hall Om Mig i Chmurek nie chce się tym podzielić 
|
|

|
|
 |
|
|